Blog

Att vakna kåt!

Min kille är bara hemma på helgerna i regel så jag vaknar ofta och är riktigt kåt och våt i fittan, jag har en dildo som jag brukar använda då och då och jag får kraftiga orgasmer av den. 

Men jag hade flera härliga samtal i går kväll som gjorde att jag hade fingrarna i fittan och blev riktigt kåt, kåta karlar som vill spruta min fitta full av sperma och som njuter lika mycket som jag gör.

Flera av dem ville bli avsugna och de ville munknulla mig långt ner i halsen och spruta sin sperma i mig och på mig. De vill veta när jag hade sex sist och jag får ingående beskriva för dem hur jag har knullat.

Jag hade min dildo framme och knullade mig själv med den och stönade högt efter varje samtal. Män tänder ofta på läderstövlar de vill att jag har dem på mig när vi pratar med varandra.

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, telefonsexnjutning.se                      

Kram från Candy