Blog

Det förbjudna knullet!

Jag jobbade hela dagen igår och var varm och svettig efter min bilfärd hem, jag tog en kall dusch och piggnade till. Efter en god middag satte jag mig på altanen och hade bara mina stringtrosor på mig, det var fortfarande väldigt varmt och jag kände att jag började blir riktigt kåt.

Min kk kommer ikväll äntligen, det var ett tag sen vi träffades, min kille vet inte om att han finns och det gör att det förbjudna knullet gör mig ännu kåtare.

Han kom lite senare på kvällen och vi satt på altanen och drack varsitt glas vin och njöt av solnedgången som är väldigt vacker när solen går ner bakom bergen.

Vi duschade tillsammans och han knullade mig i duschen, jag var så kåt så jag stönade och skrev av kåthet. Vi hann inte till sängen utan hamnade på golvet bredvid sängen och där knullade vi i alla ställningar vi kunde komma på. 

"Knulla mig hårt, sa jag flera gånger." "Jag vill munknulla dig och spruta dig full med sperma" sa min kåta kk. Jag red honom och han drog mig i håret och nöp mig i mina stora bröstvårtor. Vi kom tillsammans flera gånger och till slut låg vi helt utmattade på golvet.

Jag vaknade efter att ha somnat till och då hade min kåta kk redan åkt hem. Ser reda fram emot nästa gång han kommer hit.

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, telefonsexnjutning.se                       

Kram från Candy