Blog

Doften av kvinna!

Jag har haft sex under hela påsken tillsammans med min sambo och hans kompis som bodde hos oss några dagar under helgen. Niklas och jag började knulla i soffan i vardagsrummet där hans kompis satt i en fåtölj och tittade på TV.

Vi hamnade på golvet och då märkte jag att Niklas kompis hade klätt av sig naken och låg tillsammans med oss på golvet och hade börjat slicka min fitta, jag stönade högt och det tände Niklas som körde in kuken i min mun så jag kunde suga honom. 

Niklas kompis pressade in sitt ollon i min heta fitta och började knulla mig i våldsamma stötar så jag skriker så skönt är det, Niklas brukar inte vara så hårdhänt och jag märker att han blir riktigt kåt av att höra mig skrika när jag blir knullad. 

Nu börjar Niklas knulla mig han dunkar in kuken i min fitta och vi njuter tillsammans, kompisen smeker mina bröst under tiden och kör in sin kuk i min mun, han kommer i min mun och jag njuter. Jag och Niklas kommer tillsammans och vi är andfådda och svettiga när vi är klara.

Nu har jag och Niklas lärt oss hur vi ska njuta av varandra ännu mer med lite hjälp av hans kompis.

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, telefonsexnjutning.se           

Kram från Candy