Blog

En het helg!

Vi var tre tjejkompisar som åkte till Köpenhamn i början av juli, vi hade bokat hotell och skulle ha en härlig helg tillsammans. Vi hade checkat in på hotellet och gick till en bar där jag hade varit tidigare  med min sambo. Vi beställde drinkar och njöt av att sitta på uteserveringen och titta på stadens gatuliv. 

Köpenhamn är en härlig stad men det är ofta lättare att prata engelska för danskan är inte alltid lätt att förstå, det dröjde inte så länge förrän några killar kom fram till vårat bord och ville göra oss sällskap, de var från Norge och snart hade vi härliga diskussioner om lite av varje. Killarna föreslog att vi skulle gå till en sexklubb, de brukade besöka sexklubben när de var i Köpenhamn.

Vi åkte dit och vi beställde fler drinkar när det blev ett uppträdande med striptease med sexiga tjejer. Det var också dans på klubben och vi tjejer blev uppbjudna av de norska killarna, men ganska snart började vi hångla med dem , de var snygga och kåta. Den jag dansade med kramade mina bröst och smekte mig utanpå trosan och frågade om jag ville knulla. Vi smög in på herrarnas toalett och låste in oss i ett bås där han drog upp min klänning och drog ner mina trosor, han knullade mig hårt bakifrån och vi stönade och kom samtidigt, vi kysstes och fortsatte att knulla tills vi kände att det var dags att söka upp våra kompisar igen. 

Det blev en trevlig helg för oss alla tre, god mat och dryck och vi fick knulla så mycket vi orkade.

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, www.telefonsexnjutning.se             

Det finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans, gör det på den hemsida du brukar besöka. www.koselinjen.no www.hyggelinjen.dk  

Kram från Emma