Blog

En krydda att njuta av!

Emma får många samtal om fantasier när det gäller sex på koselinjen, vilket är fantastiskt eftersom det blir en krydda att njuta utav. Sexfantasier kan vi byta med varandra och fungerar alldeles utmärkt vid telefonsex, ett sätt att bli kåta på varandra helt enkelt.

Finns män som njuter av att jag lyssnar när de runkar och när de sprutar sin sperma, vilket får mig att bli kåt. Män vill  slicka, kyssa och smeka mig, de njuter av att hör mig stöna av kåthet. De vill slicka min våta fitta och även rumpa, för att sen knulla mig i alla möjliga sexuella ställningar.

De vill höra mig säga att jag vill att de knullar mig hårt och jag beskriver att jag vill suga deras kukar så de blir stenhårda, smeka dem och få dem att njuta av leksaker eller bli bundna. Rida dem och låta dem knulla mina stora bröst är något de flesta gillar. 

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, www.telefonsexnjutning.se             

Det finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans, gör det på den hemsida du brukar besöka. www.koselinjen.no www.hyggelinjen.dk  

Kram från Emma