Blog

En ljummen sommarkväll!

De sista kvällarna har varit magiska, varmt långt in på natten med vackra solnedgångar. Jag bjöd in några väninnor i går kväll på altanen, vi åt gott och drack ett gott vin till maten. Som vanligt kom vi in på män och sex och vi hade några timmar där vi berättade vad vi hade varit med om sedan vi träffades sist.

Jag berättade om att min kille och jag brukar knulla på stranden nedanför där vi bor, vi brukar kela och smeka varandra på bryggan där vi klär av oss nakna. Sen brukar vi hoppa i vattnet och bada och kyssas och fortsätta att smeka varandra i vattnet. Vi simmar in till stranden och lägger oss på filten vi har där och han vill gärna knulla mig bakifrån tills jag skriker ut min kåthet och kommer, sen vill han att jag rider honom när han biter i mina bröstvårtor. Han knullar mig tills han sprutar mig full med sin sperma.

Mina väninnor har pojkvänner och de berättar om hur de har knullat sig igenom den ljumma varma sommaren, hur de knullar lite överallt både ute i naturen och hemma där de bor. 

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, telefonsexnjutning.se            

Det finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans, gör det på den hemsida du brukar besöka. www.koselinjen.no www.hyggelinjen.dk 

Kram från Emma