Blog

En kåt kvinna!

Träffade en kille på en fest som la sin arm omkring mig och sa att han var tänd på mig, jag kände mig utvald och smickrad. Han ville att jag skulle följa med honom in i sovrummet och där drog han direkt ner mig på sängen och började kyssa mig. Jag blev kåt och vi gned våra kåta kroppar mot varandra, vi var båda riktigt sugna på varandra.

Han tog fram sin hårda kuk och jag ställde mig på alla fyra och han började knulla mig bakifrån, jag stönade och bad honom knulla mig hårdare, jag sög hans kuk och han munknullade mig, jag älskar att suga kuk.

När han kom så sprutade han i mitt ansikte, han stönade och njöt, sprutade på mina stora bröst som jag gillar. Vi la oss utmattade på sängen en stund innan vi fortsatte att knulla igen. Vi höll på länge innan vi tog en dusch och gick in till de andra på festen som hade saknat oss.

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, www.telefonsexnjutning.se             

Det finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans, gör det på den hemsida du brukar besöka. 

www.koselinjen.no www.hyggelinjen.dk  

Kram från Emma