Blog

En varm kvinna!

Jag finns på telefonsexlinjen för att ha en skön stund med dig, du brukar titta på bilderna på mig innan du ringer och du brukar också läsa min blogg så du blir riktigt kåt. Jag är inte blyg utan berättar vad jag gillar när det gäller sex, jag vill kela och smeka varandra länge för att vi ska bli riktigt kåta. 

Det är bra att berätta om våra sexupplevelser samtidigt som du runkar och blir kåt, du kanske har varit med om en trekant eller gruppsex som du kan berätta om. Våra stunder när vi har telefonsex är alltid sköna upplevelser och jag väntar på att du ska ringa mig flera gånger. Du vill smeka mina bröst varje gång vi pratar med varandra och ha det skönt. Du brukar inte bli besviken när vi har haft kontakt.

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, www.telefonsexnjutning.se             

Det finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans, gör det på den hemsida du brukar besöka.

www.koselinjen.no www.hyggelinjen.dk  

Kram från Emma