Blog

Ett skönt knull!

Jag träffade Olle för några år sedan som var min kk några månader, han lockade mig med att han hade en bamse stor kuk, innan han kom hem till mig ville han att jag oljade in min fitta så jag kunde ta emot hans stora som han skröt om. 

Vi träffades hemma hos mig och jag hade hans händer överallt på min kropp och han klämde och smekte mina bröst och min fitta och över benen och magen. Jag stönade högt och kände hur kåt jag blev. Jag satte mig på knä framför honom när han satt i soffan och knäppte upp gylfen och plockade fram kuken som jag hade längtat länge efter. 

Jag hade aldrig sett en så stor kuk förut då jag kände hans hand på mitt huvud och hur han förde mitt huvud mot hans kuk, jag gapade och fick kuken i min mun och den gled djupt ner i min hals, jag började hosta och fick ingen luft ett tag. Men så började han knulla min fitta och jag skrek för det var så skönt att få en stor kuk som gled ut och in i fittan. Jag kom i flera orgasmer och Olle sprutade fittan full med sperma och vi knullade i timmar kändes det som. Mitt bästa knull hittills.

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, www.telefonsexnjutning.se             

Det finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans, gör det på den hemsida du brukar besöka. www.koselinjen.no www.hyggelinjen.dk  


Kram från Emma