Blog

Förföra en man!

Jag gillar att förföra män, blir riktigt kåt av att känna hur jag fångar in en man som sen tänder på mig och blir styv och gärna kastar sig över mig och knullar mig intensivt, länge. Jag hade länge varit tänd på Peter, men inta haft tillfälle att bli ensam med honom förrän vi träffades på en fest.

Vi dansade och jag kände kemin mellan oss och att han började andas fortare och tände på mig. Vi drog oss undan från de andra på festen och jag tryckte ner honom i en soffa och sa att jag var tänd på honom. Jag tog tag i hans kuk och lät tungan slicka på hans ollon och jag kände samtidigt att jag blev våt i fittan. Jag sög intensivt på hans kuk som nu blivit stenhård, jag såg honom länge tills han inte kunde hålla sig längre. 

Han la sig mellan mina ben i soffan och drog sitt ollon runt i min fitta, det var skönt och sen trängde han in i mig med son hårda kuk och började knulla mig hårt. Jag stönade och njöt av att bli knullad och vi njöt av varandra. Vi kysste varandra och han fortsatte att stöta i mig tills jag kom i en härlig orgasm, strax efter sprutade Peter sin sperma på mina stora bröst och sjönk ner bredvid mig i soffan.

"Det var ett härligt knull" sa Peter, det måste vi göra om vid ett annat tillfälle, så vi bestämde att vi skulle ses snart igen.

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, www.telefonsexnjutning.se             

Det finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans, gör det på den hemsida du brukar besöka. www.koselinjen.no www.hyggelinjen.dk  


Kram från Emma