Blog

I går fick jag njuta!

I går ringde han äntligen, min stammis på Koselinjen, han brukar ringa minst en gång i veckan och jag blir kåt så fort jag hör hans röst. Han är riktigt kåt men har stressar inte utan ger sig tid att berätta vad han njuter av och vad han vill göra för att jag ska tända på honom.

Han brukar börja med att berätta hur han klär av mig och hur han smeker min kropp, tar hand om mina stora bröst som han gillar, han kysser och slickar mig och jag brukar bli våldsamt kåt och vill att han ska fortsätta. Han berättar hur han knullar mig bakifrån och hur han vill att jag rider honom långsamt när han håller mina höfter.

Vi brukar komma tillsammans och jag får flera orgasmer och han brukar komma och spruta min fitta full av sperma, jag längtar redan tills han ringer nästa gång.

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, www.telefonsexnjutning.se             

Det finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans, gör det på den hemsida du brukar besöka. 

Kram från Emma