Blog

Inbjudan till festen!

Fick en inbjudan från en av mina väninnor att komma på en fest, hemma hos henne. Hon hade bjudit många som jag känner, bland annat två killar som jag har haft sköna stunder med. Leif och Torbjörn var där när jag kom till festen och de kramade om mig och frågade om jag mådde bra.

Kåtheten lyste i ögonen på dem och båda tittade på mina bröst och på min kropp och jag undrade för mig själv hur kvällen skulle sluta. Vi dansade och båda killarna bjöd upp mig och båda ville knulla och ta hand om mig, som de sa. 

Det blev Leif som jag hamnade i en säng med och när vi var nakna och smekte varandra och var riktigt kåta kom Torbjörn och frågade om han fick ha en trekant med oss båda, det fick han och nu var vi tre i sängen.

Jag sög kuken på Leif samtidigt som Torbjörn slickade min fitta och vi njöt alla tre, vi visste redan hur vi skulle njuta tillsammans. Vi kom i flera härliga orgasmer tillsammans, det var en lyckad fest.

Kram från

Emma