Blog

Kinky sex!

Träffade min kk som gillar kinky sex och allra helst wetsex. Nu under sommaren har han älskat att se mig kissa stående utomhus, det är något med kisset som kommer i en stråle från fittan som får honom att bli kåt. Han vill att jag kissar på hans ansikte, han njuter av att det stänker på honom. Han älskar ljudet och smaken. 

När han blir kåt blir jag också kåt och han älskar att slicka och suga på mina bröstvårtor, han är helt fascinerad av mina stora och hårda bröstvårtor när jag blir riktigt kåt. Han vill gärna knulla mina stora bröst, han klämmer åt dem så de gungar runt hans hårda och stora kuk knullar dem. 

Sen knullar han mig i alla mina hål, hårt och stöter med sin hårda heta kuk i min fitta tills jag exploderar i orgasmer och stönar högt när jag kommer, han sprutar min fitta full med sperma när han kommer och vi njuter av att knulla med varandra.

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, www.telefonsexnjutning.se             


Det finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans, gör det på den hemsida du brukar besöka. www.koselinjen.no www.hyggelinjen.dk  

Kram från Emma