Blog

Min kåta granne!

Jag har en granne som är singel och bor en bit ifrån mig, har bara pratat med honom några gånger om allmänna saker, men han ser bra ut och han finns i mina sexuella fantasier. I går kväll så knackade det på min dörr och där var han min snygga granne, "jag är så kåt kan jag få komma in om du inte har någon hemma, för då vill jag inte störa"  sa han.

Det var ett tag sedan jag fick knulla så jag bjöd in honom och blev både nyfiken och kåt på honom. Vi satte oss på soffan där jag har min kamin som jag eldade i och han började genast smeka mina ben och tog mig på mina bröst, jag började stöna och kände hur kåt jag blev.

"Ska vi ha en skön stund" sa han och jag svarade att det var en bra idé, vi klädde av varandra och la oss på min sköna matta framför kaminen och började smeka varandra. Jag sök hans hårda kuk och han slickade min våta fitta så jag stönade högt. Vi hade ett långt förspel men till slut så knullade vi vilt på min matta framför elden. Vi njöt av varandra ett par timmar och sen gick han hem till sig med löfte om att höra av sig.

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, www.telefonsexnjutning.se             

Det finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans, gör det på den hemsida du brukar besöka. www.koselinjen.no www.hyggelinjen.dk  


Kram från Emma