Blog

Min sexiga man!

I går var det äntligen dags att träffa min kk som jag länge har saknat. Som vanligt kom han sent på kvällen och jag kände direkt kemin mellan oss, hur kåt jag blev bara att krama honom och långsamt kyssa honom och klä av honom så han stod helt naken i min hall.

Han kysste mig och klädde av mig så även jag stod naken, sen bar han in mig till mitt sovrum och la ner mig på min stora säng och började sakta smeka mig och lät tungan vandra över min heta kropp. Jag stönade högt och ville att han skulle börja knulla mig, men han tog tid på sig eftersom han gillar långa förspel.

Men sen knullade han mig länge, slickade min våta fitta och fick mig att komma i flera orgasmer, vi njöt tillsammans och var helt utmattade innan det var dags för honom att åka hem igen.

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, www.telefonsexnjutning.se             

Det finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans, gör det på den hemsida du brukar besöka. www.koselinjen.no www.hyggelinjen.dk  

Kram från Emma