Blog

Mötet med den snygga mannen!

Åkte tunnelbana för några år sedan när en fräsch snygg man satte sig bredvid mig, han började smeka mitt lår, hade en kort kjol på mig som han sakta drog upp. Vi var ensamma i vagnen och jag funderade på om jag skulle stoppa honom. Men känslan när han smekte mig och drog upp blusen och kysste mig på magen och lät ena handen krama mitt ena bröst, gjorde att jag satt kvar och njöt eftersom det var otroligt upphetsande.

Jag särade på benen och lät hans hand smeka mig utanpå min trosa, några fingrar kom innanför och smekte min nu våta fitta. Han böjde sig ner mellan mina ben och lät sin tunga slicka min klitoris samtidigt som han kysste min fitta flera gånger. Han kysser insidan på mina lår och får mig att vilja bli knullad, säger det till honom "knulla mig nu", säger jag flera gånger. Men det kommer in folk i tunnelbanevagnen och mannen som fått mig att njuta säger snabbt, "oj den här stationen ska jag gå av på" och så springer han ut genom dörrarna och försvinner. 

Jag sitter kvar och drar ner min kjol och försöker att andas normalt igen efter den häftiga upphetsningen som jag nyss har haft. En erfarenhet rikare men den snygga mannen träffade jag aldrig mer.

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, telefonsexnjutning.se             

Det finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans, gör det på den hemsida du brukar besöka. 

www.koselinjen.no www.hyggelinjen.dk  

Kram från Emma