Njuta av massage

Njuta av massage

Jag var tillsammans med en kille tidigare som gillade idén att se mig bli knullad av en annan man med en stor kuk, han skulle titta på när jag blev knullad.

Han hade bokat in oss på en spaavdelning med massage eftersom han kände killen som jobbade där och ställde upp på att knulla mig om jag ville det. Vi kom dit och jag fick min massage av en stor grov man, han masserade mig tills jag stönade och blev våldsamt kåt, knulla mig jag är så kåt på dig sa jag till massören.

Han tog in mig till ett rum bredvid massagerummet och slängde upp mig på en brits och började slicka mig först och sen stötte han sin hårda kuk i min fitta tills jag skrek. Jag fick veta efteråt att min kille hade runkat samtidigt som jag blev knullad, vi fick njuta bägge två.

Kram från Emma