Njuta av min dildo, uncategorized

Njuta av min dildo!

Min dildo som jag har tillgänglig när jag känner mig riktigt kåt och inte har någon att knulla med, är en uppskattad vän. Har olika varianter som jag använder, i går kväll var jag extra kåt och kunde inte somna utan var varm och het i kroppen.

Tog fram min stora dildo och lät den smeka min kropp, mina stora bröst och min mage. Ner över låren och upp igen på insidan av mina lår, lät dildon smeka min våta fitta och trängde in en liten bit i fittan innan jag drog ut den igen. Till slut trängde jag in den i fittan och lät dildon knulla mig riktigt hårt, jag stönade och det kändes som om en välutrustad man knullade mig.

Jag kom i flera orgasmer som jag själv kunde styra, vilket gjorde dem extra kraftiga. När jag kände att jag hade njutit klart var det dags att säga hej till min kompis tills nästa gång det är dags igen.

Kram från Emma