Blog

Njuta tillsammans!

Har varit ute på olika klubbar och fick kontakt med flera män. Det var en man som var väldigt envis och ville att vi skulle träffas och ha en trekant, han hade drömt om det i många år och han tyckte vi hade fått en bra kontakt, han ville ta med en kompis. 

Vi kom överens om att träffas på ett hotell. Det visade sig att båda männen var kåta på mig men de gillade hårda tag, vilket jag också gillar så vi gick upp på rummet som vi hade bokat och snart låg vi alla tre i den stora sängen och började smeka varandra. En av dem slet av mig trosorna och tryckte in sin hårda, grova kuk i min fitta och den andra mannen tryckte in sin hård kuk i min mun och ville munknulla mig. Jag blev knullad i flera timmar och när de lämnat rummet tog jag en dusch och somnade direkt.

Kram från Emma