Blog

Ring mig ikväll!

Jag kommer att vara inloggad hela kvällen då jag väntar på att du ska ringa mig, vi brukar ha så sköna stunder tillsammans på kvällarna, du brukar ringa mig flera gånger och du blir så kåt när vi har pratat med varandra. 

Du vill veta när min kk har varit hos mig och knullat, du vill veta alla detaljer det går du igång på. Du berättar om de kvinnor som du har knullat.

Jag blir våt i bara av att tänka på våra sexiga samtal, där jag står på alla fyra när du knullar mig bakifrån och jag suger din hårda kuk så du stönar högt. Jag rider din hårda kuk och du håller mina stora bröst som gungar framför ditt ansikte.

Jag längtar efter våra samtal och blir våt bara jag tänker på det.

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, telefonsexnjutning.se                        

Kram från Candy