Blog

Sex i badtunnan!

Förra helgen var jag bjuden på kräftskiva, det var flera personer som jag kände men även några okända par som jag inte hade träffat tidigare. Min kompis Bettan berättade att de hade köpt en badtunna som de hade fyllt med vatten tidigare på kvällen och att vattnet nu var varmt för dem som ville testa att bada i badtunnan.

Bettan ville att vi skulle ta ett bad och jag fick låna en bikini så vi klev ner i badtunnan och njöt av det varma vattnet. Två killar Bertil och John ville också bada med oss så vi badade tillsammans och hade en trevlig stund.

Det dröjde inte länge innan killarna började smeka mig och Bettan och John drog av mig min bikini och vi började hångla och blev kåta på varandra. Han tryckte upp mig mot badtunnans vägg och knullade mig och slickade på mina stora bröst, Bettan märkte inte mycket för hon knullade med Bertil. John och jag smög iväg från badtunnan och fortsatte knulla på en soffa utanför huset. Vi stönade och knullade tills vi kom tillsammans. En härlig avslutning på kräftskivan.

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, www.telefonsexnjutning.se             

Det finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans, gör det på den hemsida du brukar besöka. www.koselinjen.no www.hyggelinjen.dk  

Kram från Emma