Blog

Sex i bastun!

Det har varit en period av kyla och en vedeldad bastu är något som kan kännas som lyx att få utnyttja när du känner dig kall och frusen. Min kille och jag brukar sitta i soffan framför kaminen och titta på elden efter en god middag,  och där framför elden och värmen känner vi ofta att vi börjar tända på varandra, vi har ett underbart sexliv och vi njuter av varandra på alla möjliga sätt. 

Vi börjar smeka varandra och har bara underkläder på oss framför elden och vi hamnar i regel på den stora mattan nedanför soffan. Vi kysser varandra och min kille smeker mig långsamt och får mig att bli så kåt så jag stönar högt, han slickar mig och begraver sitt ansikte i min våta fitta. Han lägger sig på rygg och jag börjar långsamt smeka honom och suga på hans hårda kuk som snabbt blivit stenhård. 

Vi går in i badrummet utanför bastun och börjar duscha och tvåla in varandra och det varma vattnet sköljer över oss och vi blir ännu varmare och hetare. Jag böjer mig fram i duschen och han stöter in sin hårda kuk i min fitta och jag njuter högljutt.

Vi går in i bastun och slänger några skopor vatten på stenarna ovanför aggregatet och det blir dimmigt och hett. Min kille oljar in hela min kropp med oljan och jag gör likadant med hans kropp. Våra kroppar glänser av olja och han tar björkriset och slår på min rumpa vilket får mig att utbrista "knulla mig hårt".

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, telefonsexnjutning.se              

Kram från Candy