Blog

Sex med bonden!

Bönderna åker runt på åkrarna och slår av gräset, det har de gjort några veckor nu, men i går slog de gräset på grannens marker. Jag gick ut igår kväll och tittade och upptäckte en ung snygg kille som körde traktorn, pratade med honom och bjöd in honom till min altan när han var färdig för kvällen. Han tackade ja och vi bestämde att vi skulle ses senare.

Senare på kvällen kom han till min altan och jag bjöd honom på mat och dryck, han var riktigt hungrig efter att ha kört traktor i flera timmar. Efter maten satte vi oss i varsin fåtölj och pratade en stund, han hade tagit av sig skjortan och det gjorde att jag tände till ordentligt på den här snygga bonden.

Han frågade om vi kunde duscha tillsammans för han var svettig, jag sa ja och var överlyckligt över att han tog initiativet så jag inte behövde göra det. Vi gick in till mitt badrum och klädde av oss nakna och ställde oss i min dusch tillsammans, det var ljuvligt att få det varma vattnet på oss och jag passade på att tvåla in honom ordentligt vilket fick honom att först skratta men sen så småningom att stöna.

Han tog tag i mig och böjde mig framåt och knullade mig bakifrån samtidigt som vattnet strömmade över oss, det var en härlig känsla som fick mig att komma och jag stönade för det var så skönt. Han sprutade sin sperma över mina stora bröst och stönade av välbehag. Han lovade att komma på fler besök till min veranda under tiden han slog gräset på åkern.

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, telefonsexnjutning.se             

Det finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans, gör det på den hemsida du brukar besöka. 

www.koselinjen.no www.hyggelinjen.dk  

Kram från Emma