Blog

Sex med min kk!

För en månad sedan hörde en kk av sig som jag träffade för några år sedan, Olle han som har en riktigt stor kuk att bjuda på. Han var i mina trakter och tänkte på vilka sköna knull vi hade haft och han frågade om det var okey att träffas. Jag blev våt i fittan direkt när jag hörde Olles röst och tackade jag till hans invit om ett skönt knull.

Olle vill att jag smörjer in fittan med med olja innan han kommer för att han ska kunna pressa in sin kuk i min trånga fitta. Han är duktig på ett långt förspel för att jag ska bli väldigt kåt och fittan brukar bli våt så fort jag hör hans röst och när han börjar prata om hur kåt han är på mig.

Han kom hem till mig och vi tog en het dusch tillsammans och jag såg hur hans stora kuk blev större och större ju kåtare han blev, han smörjde in min kropp med en duscholja som jag använder och jag smörjde in honom. Efter duschen bar han in mig till min stora säng och la sig mellan mina ben och började slicka min fitta vilket jag njöt av, kuken gled in i fittan och han knullade mig i olika ställningar vilket fick mig att komma i en härlig orgasm, han sprutade sin sperma i min fitta och vi njöt av att få knulla tillsammans igen.

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, www.telefonsexnjutning.se             

Det finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans, gör det på den hemsida du brukar besöka. www.koselinjen.no www.hyggelinjen.dk  


Kram från Emma