Blog

Sex på spa!

När jag var tillsammans med Sebastian för några år sedan åkte vi ofta på spa, vi jobbade mycket båda två och det blev ett sätt att koppla av och njuta av sex. Vi brukade börja med bastun, där vi båda blev varma och heta, vi sneglade på varandras kroppar och började bli riktigt kåta på varandra. 

Det kom in en kvinna som slog sig ner bredvid oss, hon särade på benen och visade att hon var kåt och ville leka med oss. Hon började smeka mina bröst och bad Sebastian smeka hennes, vilket han gjorde eftersom han hade upptäckt att jag njöt av hennes smekningar. 

Sebastian hade fullt upp med att slicka våra våta heta fittor och han började knulla mig tills jag fick en kraftig orgasm, sen fortsatte han med den okända kvinnan som han knullade bakifrån. Vi njöt av varandra resten av helgen och vi tände extra på varandra efter trekanten i bastun.

Kram från din Emma