Blog

Träff med min kk!

Min kk ringde och ville träffas föregående helg, vilket jag tackade ja till eftersom det var ett tag sedan han varit hemma hos mig. Jag förberedde mig genom att ta en varm dusch och klä mig sexigt, en kort svart kjol och en liten blus. Han brukar slita av mina kläder så jag behöver inte ha så många plagg på mig.

Satte klämmor på bröstvårtorna för att värma upp innan han kom, hade använt dildon en stund för att värma upp fittan och se till att den var blöt eftersom hans kuk är stor och hård. När han kom bar han in mig till min stora säng och klädde av mig långsamt. Han kysste och slickade min kropp tills jag stönade att han skulle knulla mig. 

Han knullade mig i alla hål jag har, hårt och våldsamt, som jag vill ha det. Han sprutade sin sperma i min fitta och vi njöt tillsammans.

Kram från Emma