Utklädd till tomte

Utklädd till tomte

Var bjuden till en god julmiddag hos mina nya grannar. De hade nyligen flyttat in i grannhuset och hade haft tomten där som delat ut julklappar till barnen. Det var dags att gå hem efter en trevlig kväll och när jag precis hade kommit hem började det banka på dörren. Blev förvånad för jag väntade inte på något besök.

Utanför dörren stod en man utklädd till tomte och han ville komma in och redan i hallen började han krama mig och tog tag i mina bröst. Det var den nya grannen som nu var kåt på mig och ville njuta tillsammans med mig.

Vi hamnade på soffan och han drog av sig sina byxor men hade resten av kläderna på sig även tomtemasken. Vi hade en het stund på soffan och vi njöt av varandra, det blev en oväntad avslutning på julaftons kvällen.

Kramar