Blog

Vad njuter tjejer av!

Vi är ett gäng tjejer som träffas något så när regelbundet, brukar bli längre perioder ibland när vi är upptagna av olika anledningar. Men i söndags på andra advent bestämde vi att vi skulle äta något gott tillsammans och bara prata och trivas i varandras sällskap.

Efter maten satte vi oss i vardagsrummet där det brann skönt från en brasa i öppna spisen. Vi började prata om män, vilket brukar vara det stora samtalsämnet för oss när vi ses. Britta är i relation och det går någorlunda bra, men hon litar inte på sin kille längre för han har varit otrogen på en firmafest. Nu ville Britta att jag skulle ringa min knullkompis igen som jag gjorde sist de var hemma hos mig. 

Ganska snart var han hemma hos mig och vi klädde av honom alla hans kläder och han fick lägga sig på ryamattan som jag har framför öppna spisen. Tre tjejer och min knullkompis hade en liten ormgrop på ryamattan, det gick hett till när han knullade oss alla tre, jag sög hans kuk och han knullade mig hårt, de andra tjejerna red honom och sög av honom båda två.

Jag brukar vara online till sent på kvällen, längtar efter att få prata med dig och du har väl inte missat bilderna som finns på min blogg som du kan njuta av, www.telefonsexnjutning.se             

Det finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans, gör det på den hemsida du brukar besöka. www.koselinjen.no www.hyggelinjen.dk  

Kram från Emma